Snyggt diamond iphone 4 skal

diamond iphone 4 skalÄven om det är lite efter alla andra, har jag fått tag i en iphone 4 och nu skall jag bara pimpa den lite så det verkligen känns som min telefon. Det finns hur mycket iphone 4 skal som helst, men det är inte så enkelt att hitta någonting som verkligen är det man vill ha. För det mesta är det bilder av blommor eller katter och det är kanske inte riktigt vad jag är ute efter. Det är ju inget fel i att tycka om sådana skal, men jag har lite högre krav när det kommer till iphone 4 skal. Det har ändå kostat en hel del att köpa telefonen och då vill jag att det skall vara någonting lite speciellt och inte bara det vanligaste som alla andra också har. Jag fick ett tips av en kompis som också gillar bling och jag tror det lutar åt att köpa ett diamond iphone 4 skal från sidan jag fick länken till förut.

Det är egentligen lite som en skulptur eller vad man skall säga, för det sticker ut ett tigeransikte av diamanter och stenar på baksidan och jag har inte sett någon annan som har ett sånt där diamond iphone 4 skal, så det blir nog perfekt. Nu kommer väl snart en ny iphone man vill ha, men det får dröja tills dess. Nu har jag precis fått tag i en iphone 4 och ifall jag dessutom köper ett diamond iphone 4 skal känns det som att jag kommer att kunna ha telefonen ett tag till innan jag köper en ny. Jag vet inte om folk tycker det ser konstigt ut med så mycket glitter och stenar, men jag tycker det är snyggt! Man inreder ju sitt hem och köper smycken för en massa pengar så varför skulle inte ens diamond iphone 4 skal funka lika bra som smycken eller någonting annat inom design och smycken?

Jag tror det fanns en del andra sådana iphone 4 skal på sidan, men jag vet inte riktigt om de var lika snygga. Nu har jag kollat en hel del på diamond iphone 4 skal och det känns bättre varje gång jag kollar på sidan så jag har nog egentligen bestämt mig för att det är ett sådant jag vill ha till min Iphone. Nu får man bara skynda sig innan för många hunnit köpa diamond iphone 4 skal.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress